marts 26, 2005

Forår i luften...
Så er der forår i luften. Kun få dage efter en genopfriskning af webloggen tager fanden ved mig, og jeg dykker ufortrødent ned i motorrummet på landy'en. Nu ska' den eddermagemig lige ordnes den der toppakning....Af med alskens påhæng, som hænger og fylder på topstykket indtil det står i sin jomfruelige renhed, uden manifolder og andet ligegyldigt skrammel. Af med ventil-dækslet og sikken en olie-sump.....rode-rode-rode i olien - alle drenges store drøm - kulsort op til albuerne....og pludselig - ooooh rædsel - her ligger jo en løs skrue og flyder imellem ventil-fjedre og vippearme. Hvor mon den hører til. Ind og slå op i biblen og se på tegninger for at finde ud af hvad der nu er ved at rasle fra hinanden.

Nå - det går nok - nu skal topstykket pilles af og skaden besigtiges, så inden aften har vi enten en voksen mand som flæber eller en glad mand - lige så glad som hvis han havde købt fire viborg-dæk....Mere om det senere

/Mort-the-roverlord