december 03, 2003

Ku' ikke nære mig for lige at trille landy'en lidt rundt på marken i weekenden.....I starten gik det meeeeeeget kort, men så pludselig lød det som om der sad 3 negere i topstykket og bankede med klaphammere på topstykket. Nåååå, hva' er nu den af - jeg havde jo læst mig til, at det sagtens ku' være en dyse eller noget der ikke havde det så godt, så vi tager det bare heeeelt roligt.

Som sagt - så gjort....ihvertfald indtil topdækslet blev skudt af med et ordentligt knald og tonsvis af hvid røg pumper op af det hul, hvor dækslet havde siddet......uuuups - må hellere slukke dyret. Et ordentligt efterknald lyder, herefter stilhed. Rune på 1½, som egentlig havde det rigtig sjovt inde bag rattet, bliver også meget stille. Hvad har far nu igen ødelagt ?

Må stå stille og konstatere at det var så endegyldigt beviset på, at der skal en gennemgribende renovering til. Godt man har en ny toppakning liggende.......

Den kan stadig starte, så forhåbentlig kan den selv transportere sig ind i carporten - når carporten er bygget færdig....Måske man skulle skære ned i antallet af projekter

1 Comments:

At 23 marts, 2005 15:58, morten said...

Tester lige kommentarer....

 

Send en kommentar

<< Home