marts 04, 2003

Ja-ja rolig nu mulle, så smart er verden heller ikke skruet sammen. Lad aldrig din kone tanke din landrover HELT op, for hun har tilsyneladende et andet billede af hvad helt op betyder. I hvertfald må jeg konstatere, at der ikke er var en hel fuld tank da min famøse udregning viste en imponerende udnyttelsesgrad af ubeskattet fyringsolie. Så euforien har lagt sig og er afløst af almindeligt tungsind. Landroveren kører IKKE længere på literen med fyringsolie - hvor naiv har man lov til at være......

Derimod er bilen nu omdannet til en 90 tommers fløjtetønde. Når køretøjet startes på en kold morgen, har den praktisk taget intet olietryk de første 5 minutter samtidig med at det LYDER som om der er installeret turbo. Desværre ikke, men endnu et mysterie der føjes til opgavebogen - Hvad dælen er der nu galt med det gamle l... ??? Man ku' jo også køve en spritny nissan micra.......