februar 18, 2003

Ups, endnu en udfordring ! En vedvarende raslelyd fra torpedoen er nu tiltaget til hidtil ukendt styrke. Fra at være en mindre raslelyd er vi gået fra "stille gråspurv på ruden"-bank over agressiv flagspætte til en egentlig hård banken. Det viser sig ved nærmere undersøgelse, at det er beslaget der holder dieselfilteret på plads, som er ved at hoppe af. Kan ikke umiddelbart spænde de skruer, som holder det fast.....Hmmm...den skræktanke melder sig, at torpedoen er ved at være gennemtærret....væk med den væmmelige tanke, det er da utænkeligt....Nå, men man kan da altid banke en kile ind mellem beslaget og torpedoen, så banker den da ikke mere. Som sagt så gjort ! fat i en af fruens tøjklemmer og skil den ad. Den har en dejlig optimal kileform, og er ikke for stor ! Passer faktisk nøjagtig. Mon jeg nogensinde får strammet den skrue ???